Villa av charm med gästlägenhet och privat pool – Villa – Alfas del Pi

Villa in Alfas del Pi
Ref: ALF011
790,000 EUR

Sovrum

6

Badrum

3

Markyta(Kvm)

518 M2

Area Plot

2,962 M2

Terrass

140 M2

Avstånd till havet

100m

luftkonditionering
Privat pool
skåp
Skorsten
trädgård
tTvättstuga
Uppvärming
Vitvarorna

Denna fantastiska villa med sex sovrum har otrolig utsikt över Medelhavet, välskötta tropiska trädgårdar, en lyxig pool med egen ö och ett expansivt radhusområde.

Fastigheten, belägen nära byn Altea på Spaniens östkust, nås via en gated uppfart och har ett rymligt vardagsrum fördelat på tre våningar.
Det första våningen sovrummet öppnar också upp på en spektakulär takterrass som har fantastisk utsikt över havet och de omgivande Sierra Bernia bergen.

På bottenvåningen finns ett toppmodernt fullt utrustat kök, ett luftkonditionerat sprawling vardagsrum / matsal och ett gästtoalett.
Det finns också tre sovrum, alla med inbyggda garderober och två har eget badrum.

På första våningen finns tre ytterligare sovrum, inklusive sovrummet som har ett helt nytt badrum. Denna våning drar också nytta av ett annat luftkonditionerat / uppvärmt vardagsrum / matsal, ett andra kök och ett förråd. Den vardagsrum / matsal kompletteras med en sensationell sten spis och stora glasdörrar som leder direkt till utomhus terrassen från där du kan njuta av det fantastiska landskapet.

Andra våningen nås med en attraktiv trappa och används för närvarande som en studie och har imponerande träbjälkar och en andra terrass som erbjuder mer andetagande havs- och bergsutsikt.

Inom grunderna finns en grillplats och poolen som är idealisk för underhållande och du har en inbyggd grill, bar och vinkällare. Det finns också ett garage som kan omvandlas till ett gym eller kontor. Närmaste strand ligger 10 minuters bilresa bort i Albir, där du också kan hitta en mängd restauranger och bekvämligheter. Närmaste flygplats är Alicante.
avstånd till havet: hasta 100m, Año Construcción: 1985, Läge: Syd Väst,Utsikt: Hav, Berg, .

  • Map
  • StreetView