Lagenhet i Guardamar del Segura

Ref. GUAR0348
Ref. GUAR0348
Pris
65.000 €
Finansieras
Sovrum
1
Pris
65.000 €
Badrum
1
Byggd sup.
50m2
Sup. Terrasser
4m2
Finansieras
Avstånd till havet
1 km
Garage / parkering
1

Extra

Pool
Hiss
Möblerad
Apparater
Luftkonditionering
Inbyggda garderober
Dubbelglas

Beskrivning

1 sovrum och 1 badrum. 50m2 byggyta. Pool. Lägenheten till salu 1 kilometer från havet i Guardamar del Segura. Solig och ljus lägenhet med pool och garage i Guardamar del Segura
Bra möjlighet att bo i Guardamar och dra nytta av all sin prakt. I ett område bredvid alla affärer, butiker och parker, och bara några steg från stranden. Denna mysiga lägenhet är idealisk för att hitta lugnet som du alltid har velat ha. Och samtidigt ha möjlighet att ha det roligt och känna det livfulla livet på en av de bästa platserna på Costa Blanca framför Spaniens Medelhav.

Huset har ett sovrum och ett badrum i en sup. byggd av 50m2 plus en terrass på 4m2. Mindre än en km bort till havet, gården har ett garage.

Denna lägenhet har många extrafunktioner som gör din upplevelse i detta ljusa och soliga hus mycket bekvämare, med pool och garage i Guardamar del Segura. Bland dem finner vi installationen av luftkonditionering, en stor gemensam pool, apparater, inbyggda garderober och dubbla glasrutor. Huset är fullt möblerat och har en hiss.

En lägenhet med pool och garage i Guardamar
ESPHOUSES ställer till ditt förfogande de bästa lägenheterna på de bästa platserna i Guardamar del Segura. Detta är en mycket speciell plats.

Guardamar del Segura är känt för sina fina vita sandstränder och ligger vid mynningen av Segura-floden, norr om La Mata och Torrevieja på Costa Blanca del Sur, Spanien.

Roliga fakta om Guardamar
Den här vackra staden har sitt historiska ursprung i ett område av fiskare och bönder som en gång var en fenicisk koloni som heter Alonis, var den första bosättningen och senare kallade araberna platsen Guald-a-amar (Rio de la Arena), förmodligen den bas av hans namn idag.

På spanska betyder "behåll" "förvaring" och "mar" betyder "hav", och detta är en annan möjlig grund för ditt nuvarande namn.

Vad har du bredvid hemma

Tjänster av alla slag såsom affärer och stormarknader. Dessutom finns det ett bra område med barer och restauranger av alla slag, där du kan smaka både den typiska maten i Medelhavsområdet och menyer från hela världen.

Loppmarknader, marknader, en underbar promenad längs en blå flaggstrand (strand av högsta kvalitet) som ligger i hjärtat av staden.

Allt detta, vid dörren till din fantastiska ljusa och soliga lägenhet, med pool och garage i Guardamar del Segura.

Plats

Plats

loading map...
Krivobokova Anna
Anna Krivobokova
Fastighetsekspert

(*) Obligatoriska fält

Energieffektivitet
lagenhet till salu i guardamar del segura
kopa lagenhet i guardamar del segura
lagenhet i costa blanca
lagenhet till salu i costa blanca
kopa lagenhet i costa blanca
lagenhet i spanien
lagenhet till salu i spanien
kopa lagenhet i spanien
Ljus och solig lägenhet, med pool och garage.
Se fler 0 bilder
Liknande egenskaper i området

Lägenhet till salu i Guardamar del Segura för 65.000 € (GUAR0348)

Våra fastighetsbyråer i Spanien


Begär information

© 2020 Alla rättigheter förbehållna.

Rabatterade fastigheter

Klicka här