Lagenhet i Guardamar del Segura

Ref. GUAR0038
Ref. GUAR0038
Pris
152.500 €
Finansieras
Sovrum
2
Pris
152.500 €
Badrum
2
Byggd sup.
74m2
Sup. Terrasser
8m2
Finansieras
Avstånd till havet
250 m
Garage / parkering
2
År
2010
Våningen
1
Område
Sup 7 / Sup 7, el Rio
Bostadskomplex
Morasol

Extra

Pool
Trädgård
Hiss
Inbyggda garderober
Dubbelglas
Grill

Beskrivning

2 sovrum och 2 badrum. Lägenheten till salu 250 meter från stranden i Guardamar del Segura. 74m2 byggyta. Pool. Lägenhet med pool i Guardamar del Segura
Titta på denna stora lägenhet intill tallskogen, med pool och garage i Guardamar del Segura, bara en av de bästa stränderna i den spanska kusten.

Koppla av, vila och den bästa naturmiljön. Och samtidigt, komfort, roligt, fritid och alternativ för att njuta av bästa livskvalitet. Hitta allt det och mycket mer, med ESPHOUSES.

Denna rymliga lägenhet i ett bostadsområde med gemensam pool bara 250 meter från stranden och med direkt tillgång till samhällsområdet.

Missa inte denna utmärkta möjlighet att hitta det perfekta hemmet för dig. I ESPHOUSES har vi den här lägenheten till ett utmärkt pris, och helt beredd att flytta in i.

Huset har 2 sovrum, 2 badrum och ett byggt område på 72 m2. Dessutom har du 8 m2 terrass och några steg till stranden. Du har också en parkeringsplats på en privat parkeringsplats.

Vill du ha en trädgård att leka med dina barn, eller läsa en bok tyst vid solnedgången?

Detta fantastiska bostadsområde har trädgårdar precis under din lägenhet.

Andra faciliteter är alla extrafunktioner som du kan behöva som community pool, apparater, öppen spis, grill, alla högsta kvalitet, perfekt finish och material till det senaste.

Du hittar stora inbyggda garderober i varje rum, samt ett fullt möblerat hus och redo att flytta in. Huset har en hiss.

Fortfarande vet inte vad det är att bo i Guardamar?
I Guardamar, med ESPHOUSES hittar du drömhusen. Vi kommer inte att sälja ett hus, vi ska hjälpa dig att hitta det hus du behöver, på idealisk plats.

Om du fortfarande inte vet orsakerna till att du ska bestämma för denna lägenhet med pool i Guardamar del Segura, nedan kommer vi att ge dig bara några.

Eftersom det är en fantastisk stad, med en spektakulär strand i mitten

Det ligger närmare centrum av staden, vilket gör det till en idealisk plats att gå efter affärerna eller den berömda Guardamar-marknaden.

Denna Blå Flagg strand ligger på den södra kanten av sanddynerna. Det är en vacker strand med fin sand och klart vatten.

Att besöka den pittoreska parken Reina Sofía

Antal kakel i Reina Sofia parken

Denna fantastiska park är idealisk för avkoppling, titta på människor eller låta barn leka. Det har fontäner, sjöar och skogar att utforska.

Parken är perfekt för sola medan du njuter av en annan naturlig oas i Guardamar.

I detta område finns påfåglar, röda ekorrar, ankor, sköldpaddor och andra fåglar.

Det finns också en lekplats för barn med gungor och glidbanor.

Det är en vacker park med en kafeteria så att du kan njuta av en lunch eller ta en picknick för att dela under skuggan av ett träd.

På stranden La Roqueta

Lite längre söderut är La Roqueta-stranden, som också har en stor yta av mycket mjuk sand där fötterna sjunker medan de går till vattnet.

Det här har du drömt om när du tänker på en semester eller det bästa livet nära stranden. En av fin sand med grunt vatten som är säkert att roa eller att gå ut för att simma.

Denna strand med Blå Flagg är tillgänglig för personer med funktionshinder. Det finns ett litet klättringspaket för barn, liksom närliggande barer och restauranger.

Och den fridfulla Playa del Montcaio

Om du letar efter en bit av fred, är den blå flaggan stranden i Montcaio ett mer avskilt område med sina sanddyner och fin gyllene sand, strax söder om Guardamar centrum.

En annan fridfull plats att sola är den vackra stranden i lägret med gyllene sand, ett stort område sanddyner och tallar. Trädarna ger en buffert mellan stranden och byggnaderna så det är charmigt och fridfullt.

Plats

Plats

loading map...
Cepkauskas Andrius
Andrius Cepkauskas
Fastighetsekspert

(*) Obligatoriska fält

Energieffektivitet
lagenhet till salu i guardamar del segura
kopa lagenhet i guardamar del segura
lagenhet i costa blanca
lagenhet till salu i costa blanca
kopa lagenhet i costa blanca
lagenhet i spanien
lagenhet till salu i spanien
kopa lagenhet i spanien
Nya lägenheter bredvid tallskogen, med pool och garage
Se fler 21 bilder
Liknande egenskaper i området

Våra fastighetsbyråer i Spanien


Begär information

© 2021 Alla rättigheter förbehållna.

Rabatterade fastigheter

Klicka här