Lagenhet i Guardamar del Segura

Ref. GUAR0321
Ref. GUAR0321
Pris
110.000 €
Finansieras
Sovrum
2
Pris
110.000 €
Badrum
1
Byggd sup.
68m2
Sup. Terrasser
4m2
Finansieras
Avstånd till havet
250 m

Extra

Hiss
Möblerad
Apparater
Inbyggda garderober

Beskrivning

2 sovrum och 1 badrum. 68m2 byggyta. Lägenheten till salu 250 meter från havet i Guardamar del Segura. Central lägenhet och bredvid stranden i Guardamar
Plats, komfort, ett hus i perfekt skick och modernt. Allt du behöver till hands och en underbar miljö. Livet du vill ha är mer inom räckhåll än du föreställer dig.

I ESPHOUSES kan vi hjälpa dig att få det, med denna stora 2 sovrum lägenhet två steg från stranden, stormarknader och restauranger. Huset å andra sidan har alla kvaliteter du kan förvänta dig, med ett modernt badrum med dusch som du kommer att älska.

Inuti hittar du två sovrum och ett badrum längs sin 68m2 byggda yta plus en 4m2 terrass. De skiljer dig bara från havet 250 m och har också alla extrafunktioner du kan förvänta dig som nya apparater, inbyggda garderober och ett fullt möblerat hus.

Om du undrar, ja, byggnaden har en hiss samt en stor och vacker hall i ingången till gården. Naturligtvis, om du letar efter ett bra hem som ligger på bästa möjliga plats, är detta centrala och bredvid stranden i Guardamar precis vad du behöver.

Guardamar är en av de få platser som kan skryta med att ha en strand, förutom första kategorin, i stadens centrum. Därför kan platsen för detta hus inte vara bättre.

Du har alla affärer och restauranger i närheten, marknadsområdet, mässan, tallskogen och naturligtvis stranden.
Stranden i Guardamar, en av de bästa på Medelhavskusten

Guardamar är med en strand med fin vit sand, sina spektakulära sanddyner full av dolda paradisiska landskap. Du har mycket att välja mellan. Guardamar Beach har en blå flagga, som visar kvaliteten på vattnen i dess kilometer kust. Det är faktiskt i Alicante, provinsen med de mest utmärkelserna i sitt slag i Spanien.

Detta har mer än 170 stränder och vikar där solen skiner mer än 300 dagar om året. Sandig, stenig, dold bakom sanddynerna, bredvid tallskogar, vid branta klippor, urbana och avlägsna stränder, med lugnt och omrört vatten. I Guardamar är de branta vikarna som blir sanddyner, med sina våtmarker och våtmarker.

Förutom det kristallklara vattnet som kan avnjutas vid kusten måste vi lyfta fram kvaliteten på de tjänster som erbjuds i denna stad.

Bland dem står en imponerande gästfrihet och cateringindustri med ett brett utbud av barer och restauranger på stranden för njutning av besökare, liksom en mängd aktiviteter för älskare av vattensporter. Restauranger, terrasser och barer för att titta på solnedgången, tillgängliga stränder, aktiviteter för barn, vindsurfing, segling och dykning.

Du kan också njuta av en stund ensam att lyssna på vågorna, titta på det lugna vattnet och gå till platser där du kan gå vilse.

Plats

Plats

loading map...
Krivobokova Anna
Anna Krivobokova
Fastighetsekspert

(*) Obligatoriska fält

Energieffektivitet
lagenhet till salu i guardamar del segura
kopa lagenhet i guardamar del segura
lagenhet i costa blanca
lagenhet till salu i costa blanca
kopa lagenhet i costa blanca
lagenhet i spanien
lagenhet till salu i spanien
kopa lagenhet i spanien
Liknande egenskaper i området

Våra fastighetsbyråer i Spanien


Begär information

© 2021 Alla rättigheter förbehållna.

Rabatterade fastigheter

Klicka här