Lagenhet i Guardamar del Segura

Ref. G15
Ref. G15
Pris
175.000 €
195.000 €
Rabatt
-20.000 €
Finansieras
Sovrum
3
Pris
175.000 €
Badrum
2
195.000 €
Byggd sup.
125m2
Rabatt
-20.000 €
Sup. Terrasser
45m2
Finansieras
Avstånd till havet
250 m
Garage / parkering
1

Extra

Pool
Trädgård
Möblerad
Apparater
Luftkonditionering
Inbyggda garderober

Beskrivning

125m2 byggyta. Lägenheten till salu 250 meter från havet i Guardamar del Segura. Pool. 3 sovrum och 2 badrum. Dra nytta av denna unika möjlighet! SPECTACULAR LOW PRICE för denna fantastiska takvåning med havsutsikt, en stor terrass, privat solarium och fullt möblerad.
Njut av ett lyxigt hem bara 200 meter från stranden, och i en mycket lugn urbanisering, med en swimmingpool och omgiven av trädgårdar.

Vill du njuta av ett liv i en lyxfastighet i paradiset till ett otroligt pris? Några möjligheter som du hittar på marknaden, till exempel att köpa denna stora takvåning med havsutsikt i Guardamar. Bara 200 meter från stranden, har detta hus allt du behöver för att komma in för att bo och njuta av bästa livskvalitet i ett autentiskt paradis på Medelhavet Costa Blanca i Spanien.
Köp ett nytt hus i Guardamar
Guardamar är en av de viktigaste stadscentrumen i området. Vagga sedan åttiotalet för de första utlänningarna i norra Europa som började ställa Spanien som deras idealiska semestermål, plats att bo efter pensionering, eller det perfekta stället att köpa och njuta av ett andra hem.

Under åren, och på grund av de underbara funktionerna i området och de hus som finns tillgängliga, tillsammans med de låga priserna i landet, gör detta till det idealiska resmålet för en köpare som du. Dessutom ståndpunkter att ta steget, det finns inget bättre sätt att göra än ESPHOUSES hand. Vi säljer inte hus. Vi hjälper människor som att du får det boende de behöver.

Drömmarnas hus Håll dig med detta koncept. Våra mer än 15 års erfarenhet på fastighetsmarknaden i området samt den oerhört omfattande bostadsportfölj som vi har kan vi erbjuda dig en differentierad hjälp från övriga fastighetsbyråer när det gäller att hjälpa dig att få ett hus.

Till skillnad från andra fastighetsbyråer i området vill vi inte sälja ett hus från katalogen som vi har, och att du måste sälja vad du vill. Vi har tillräckligt med egenskaper, liksom det mest professionella och kvalificerade laget för att ge dig den hjälp du behöver i den komplexa uppgiften att köpa ett nytt hus.

Med en INTEGRAL rådgivning som går från samma ögonblick börjar du kontakta ESPHOUSES, även efter försäljningen hittar du hjälp i pappersarbete, pappersarbete och all slags nödvändig byråkrati när ett nytt hus förvärvas.

Kom i kontakt med oss, och omedelbart kommer våra agenter att gå till jobbet för att hjälpa dig att hitta det perfekta hemmet för dig. Kanske är det här underbara och rymliga penthouse med havsutsikt i Guardamar.

Plats

Plats

loading map...
Cepkauskas Andrius
Andrius Cepkauskas
Fastighetsekspert

(*) Obligatoriska fält

Energieffektivitet
lagenhet till salu i guardamar del segura
kopa lagenhet i guardamar del segura
lagenhet i costa blanca
lagenhet till salu i costa blanca
kopa lagenhet i costa blanca
lagenhet i spanien
lagenhet till salu i spanien
kopa lagenhet i spanien
Vacker och rymlig takvåning med utsikt över havet, 200 meter till stranden
Se fler 2 bilder
.
Liknande egenskaper i området

Lägenhet till salu i Guardamar del Segura för 175.000 € (G15)

Våra fastighetsbyråer i Spanien


Begär information

© 2020 Alla rättigheter förbehållna.

Rabatterade fastigheter

Klicka här