Villa till salu i Guardamar del Segura för 165.000 € (GUAR0344)
Rabatt
Fristående villa vid havet

Villa i Guardamar del Segura

175.000€ 165.000€
Ref. GUAR0344
Sovrum
3
Toaletter
2
Byggnadsområde
99m2
Terrassområde
20m2
Markplot
180m2
Avstånd till havet
4 km
Garage/parkering
1
Trädgård

Extra

Gemensam pool
Apparater
Garderober
Dubbelglasfönster
Inredd
Tvättrum

Beskrivning

Villa till salu 4 kilometer från havet i Guardamar del Segura. 3 sovrum och 2 badrum. 99m2 byggyta. Pool. Njut av detta magnifika hus med 3 sovrum och 2 badrum i en urbanisering och bara 4 km från stranden i Guardamar del Segura.

Huset har 3 sovrum och 2 badrum längs sin 99m2. Dessutom har det en superterrass på 20m2 och en total yta på hela tomten på 180m2 naturligtvis har ett garage med 1 parkering och trädgård.

Titta på bilderna av denna fantastiska 3 sovrum, 2 badrumsvilla i en urbanisering och bara 4 km från stranden i Guardamar del Segura.

Kan du tänka dig att bo på en chalet av bästa kvalitet, med alla bekvämligheter och extrafunktioner du kan tänka dig, och det ovanstående ligger på ett privilegierat ställe?

Med ESPHOUSES är det möjligt att observera kvaliteten, finishen och hur huset är redo att flytta in i det idag.

extramaterial

Villan har tillgång till en stor gemensam pool. I huset hittar du apparater, garderober, dubbla fönster och fullt möblerade rum.

Kontrollera med ESPHOUSES-agenter och börja njuta av det liv du alltid har velat ha. Vi hjälper dig med allt pappersarbete du behöver.

Kolla våra tjänster och se hur vi kan hjälpa dig, inte att köpa ett hus, utan att hitta det perfekta hemmet för dig.

Tror du att denna imponerande 3 sovrum, 2 badrumsvilla i urbanisering och bara 4 km från stranden i Guardamar del Segura kan vara? Tja, kom i kontakt just nu med oss ​​och kom och bo i en av de bästa platserna på Costa Blanca i Spanien.

Vi är specialiserade på att erbjuda dig den uppmärksamhet och service du behöver, alltid på ditt eget språk.

Vi har ett flerspråkigt team, utbildat och utbildat för att hjälpa dig att köpa det hus du vill ha.

De bästa stränderna på Costa Blanca: i Guardamar Dunes och nudiststränder på Tossals Beach Tossals Beach är en oskuldig naturiststrand vid norra stranden av Segura-floden.

Dess fina sand- och vattenkvalitet, liksom den tjocka vegetationen och de naturliga sanddynerna har varit huvudattraktionerna för nudister. Vit sand på stranden av Vivers Öppna och orörda stranden i norr intill Segura floden och söderut till stranden i Babylon.

Den har två kilometer fin och mjuk sand och ett viktigt område med sanddyner med historiska och arkeologiska platser. Babylonstranden med sina vackra hus Mellan den centrala stranden och Vivers är den intressanta stranden i Babylon (Babylon). Huvudattraktionen är husen i Babylon, som är vackra villaer som vetter mot havet, dekorerad med kakel som ger ett spektakulärt utseende.

Downtown Beach är av ovanlig kvalitet för en strand i mitten av staden. Det ligger närmare centrum, vilket gör det till en idealisk plats att gå till affärerna eller till Guardamar-marknaden. En strand som tilldelas den blå flaggan av fin sand och klart vatten, perfekt för att tillbringa dagen med familjen.

Nära stranden ligger den pittoreska parken Reina Sofía. Denna fantastiska park är idealisk att koppla av, promenera för att se folk eller låta barnen leka. Det har fontäner, sjöar och skogar att utforska.

Under hela sommaren och andra festivaler under hela året har parken en spektakulär mässa, och många marknadsstånd där du kan köpa någonting.

Plats

Ref. GUAR0344
Florin Gamana
Florin Gamana Fastighetsekspert
[email protected]

Kontakta mig!

Planera besök!

Energieffektivitet

Energieffektivitet
Ref. GUAR0344
Florin Gamana
Florin Gamana Fastighetsekspert
[email protected]

(*) Obligatoriska fält

Energieffektivitet

Energieffektivitet

Plats

loading map...
villa till salu i guardamar del segura
kopa villa i guardamar del segura
villa i costa blanca
villa till salu i costa blanca
kopa villa i costa blanca
villa i spanien
villa till salu i spanien
kopa villa i spanien
Fristående villa vid havet
Se fler 5 bilder
Home Fastighetssökning Fastighetstyp Guardamar del Segura Villa Guardamar del Segura

Energieffektivitet

Liknande egenskaper i området
Visa mer fastigheter

Våra fastighetsbyråer i Spanien


Begär information

© 2020 Alla rättigheter förbehållna.

Rabatterade fastigheter

Klicka här