0

Köpa villa i Guardamar del Segura, Spanien   

Ref. GUAR0344
Ref. GUAR0344
Pris
165.000 €
Såld
Sovrum
3
Såld
Badrum
2
Byggd sup.
99m2
Sup. Terrasser
20m2
Finansieras Om du köper den här fastigheten med finansiering (upp till 60 %), inklusive alla kostnader, behöver du bara detta belopp.
Tomt
180m2
Avstånd till havet
4 km
Garage / parkering
1
Bostadskomplex
El Raso

Extra

Pool
Trädgård
Skafferi
Tvättstuga
Möblerad
Köksutrustning
Inbyggda garderober
Dubbelglas
Larm

Beskrivning

Köpa villa i Guardamar del Segura, Costa Blanca Syd, Spanien. Pris: 165,000 euro. Villan ligger i lägenhetskomplexet El Raso.

Den ligger 4 kilometer från stranden. Fastigheten ligger i s?der?sterläge.

Den har en byggd yta på 99 m2, en tomtyta på 180 m2, och en terrassyta på 20 m2.

Huset har 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum - matsal, kök utrustat med vitvaror, ett skafferi, oxh en tvättstuga. Den levereras möblerad.

Den har dubbla glasrutor i fönstren, och ett larmsystem.

Villan har en trädgård. Bostadsområdet har en gemensam pool.

Njut av detta magnifika hus med 3 sovrum och 2 badrum i en urbanisering och bara 4 km från stranden i Guardamar del Segura.

Huset har 3 sovrum och 2 badrum längs sin 99m2. Dessutom har det en superterrass på 20m2 och en total yta på hela tomten på 180m2 naturligtvis har ett garage med 1 parkering och trädgård.

Titta på bilderna av denna fantastiska 3 sovrum, 2 badrumsvilla i en urbanisering och bara 4 km från stranden i Guardamar del Segura.

Kan du tänka dig att bo på en chalet av bästa kvalitet, med alla bekvämligheter och extrafunktioner du kan tänka dig, och det ovanstående ligger på ett privilegierat ställe?

Med ESPHOUSES är det möjligt att observera kvaliteten, finishen och hur huset är redo att flytta in i det idag.

extramaterial

Villan har tillgång till en stor gemensam pool. I huset hittar du apparater, garderober, dubbla fönster och fullt möblerade rum.

Kontrollera med ESPHOUSES-agenter och börja njuta av det liv du alltid har velat ha. Vi hjälper dig med allt pappersarbete du behöver.

Kolla våra tjänster och se hur vi kan hjälpa dig, inte att köpa ett hus, utan att hitta det perfekta hemmet för dig.

Tror du att denna imponerande 3 sovrum, 2 badrumsvilla i urbanisering och bara 4 km från stranden i Guardamar del Segura kan vara? Tja, kom i kontakt just nu med oss ​​och kom och bo i en av de bästa platserna på Costa Blanca i Spanien.

Vi är specialiserade på att erbjuda dig den uppmärksamhet och service du behöver, alltid på ditt eget språk.

Vi har ett flerspråkigt team, utbildat och utbildat för att hjälpa dig att köpa det hus du vill ha.

De bästa stränderna på Costa Blanca: i Guardamar Dunes och nudiststränder på Tossals Beach Tossals Beach är en oskuldig naturiststrand vid norra stranden av Segura-floden.

Dess fina sand- och vattenkvalitet, liksom den tjocka vegetationen och de naturliga sanddynerna har varit huvudattraktionerna för nudister. Vit sand på stranden av Vivers Öppna och orörda stranden i norr intill Segura floden och söderut till stranden i Babylon.

Den har två kilometer fin och mjuk sand och ett viktigt område med sanddyner med historiska och arkeologiska platser. Babylonstranden med sina vackra hus Mellan den centrala stranden och Vivers är den intressanta stranden i Babylon (Babylon). Huvudattraktionen är husen i Babylon, som är vackra villaer som vetter mot havet, dekorerad med kakel som ger ett spektakulärt utseende.

Downtown Beach är av ovanlig kvalitet för en strand i mitten av staden. Det ligger närmare centrum, vilket gör det till en idealisk plats att gå till affärerna eller till Guardamar-marknaden. En strand som tilldelas den blå flaggan av fin sand och klart vatten, perfekt för att tillbringa dagen med familjen.

Nära stranden ligger den pittoreska parken Reina Sofía. Denna fantastiska park är idealisk att koppla av, promenera för att se folk eller låta barnen leka. Det har fontäner, sjöar och skogar att utforska.

Under hela sommaren och andra festivaler under hela året har parken en spektakulär mässa, och många marknadsstånd där du kan köpa någonting.

Om du är intresserad av att köpa denna villa i Guardamar del Segura, Spanien, kontakta oss och nämna referenskoden GUAR0344.

Gamana Florin
Florin Gamana
Fastighetsekspert(*) Obligatoriska fält


Genom att skicka det här formuläret godkänner du våra användarvillkor och vår sekretess- och dataskyddspolicy.
Energieffektivitet

loading map...
villa till salu i guardamar del segura
kopa villa i guardamar del segura
villa i costa blanca
villa till salu i costa blanca
kopa villa i costa blanca
villa i spanien
villa till salu i spanien
kopa villa i spanien
Fristående villa vid havet
Se fler 5 bilder
Fler rekommenderade objekt i Guardamar del Segura
Visa alla fastigheter i Guardamar del Segura

Våra fastighetsbyråer i Spanien

 • Fastighetsbyrå i Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Fastighetsbyrå i Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Begär information

© 2022 Alla rättigheter förbehållna.