0

Köp ditt hem i Spanien, Costa Blanca hos oss!

Vi har ett brett utbud av fastighetserbjudanden med bästa marknadspris

   Varför välja oss att köpa ditt hem?

  Om du vill köpa en fastighet på Costa Blanca, på ESPHOUSES har vi ett brett utbud av fastigheter på alla platser. Vi har fastigheter över hela Costa Blanca, i alla områden och stränder, i varje stil, för varje budget.

  Vi erbjuder lägenheter till salu vid stranden eller lägenheter med utsikt över Medelhavet. Vi har också villor och bungalows till salu.

  Vi har två fastighetsbyråer i provinsen Alicante, i Guardamar del Segura och i Altea. Vi har mer än 15 års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Costa Blanca. Vi har sålt mer än 1 000 fastigheter och vi är ett av de ledande fastighetsförvaltningsföretagen vid Alicante-kusten.

  Vi talar ditt språk. Vårt team av fastighetskonsulter talar totalt mer än 15 språk. Vi har också ett utvalt nätverk av externa samarbetspartners: advokater, arkitekter, skatterådgivare och ekonomiska rådgivare ... för att ge dig bästa möjliga service när du köper ditt hem.

  Alla våra kunder får omfattande rådgivning om fastigheter, som alltid bygger på öppenhet under hela köp- och försäljningsprocessen, på rättssäkerhet och alltid erbjuder tillförlitlig, dokumenterad och kontrastinformation.

   

   Hur hjälper vi dig att köpa ditt drömhus?

  Personlig hjälp
  Fastighetssökning efter dina behov
  Omfattande fastighetsbestånd
  Guidade turer av våra fastighetskonsulter
  Prisförhandling med ägarna av våra experter
  Juridisk verifiering av fastigheten
  Förmedling med bank- och finansiella enheter
  Omfattande hantering och konsultverksamhet (Kontrakt, NIE, bankkonton, Notarius kontor ...)
  Personlig översättnings- och tolkningstjänst
  Ändringar av ägande av leveranser och direktdebiteringar
  Service efter försäljning
   

  566

  Fastigheter till salu

  1187

  Säljes fastigheter i Spanien

  1404

  Nöjda kunder

  Vi hjälper dig att köpa det bästa huset, lägenheten eller bungalowen i Spanien till bästa pris!

  Fastighetsinformation

  Ägaruppgifter

  (*) Obligatoriska fält


  Genom att skicka det här formuläret godkänner du våra användarvillkor och vår sekretess- och dataskyddspolicy.

  Yttrande från våra kunder

  Våra kunders åsikter hjälper oss att förbättra


  Anna och hennes kollegor är mycket kompetenta och får dig att känna att du är i goda händer före, under och efter köpet. Jag skulle definitivt använda och rekommendera dem för transaktioner i Spanien.

  Ángel S.

  Inköpsprocessen var mycket trevlig och snabb. Tracy Carrascos ledning är mycket effektiv, hon är en person som är ett nöje att göra affärer med.

  Mónica R.

  Vi tackar för oss.

  Serhii S.

  Jag rekommenderar Esphouses att besöka fastighetsbyrån, trevligt bemötande, de bryr sig om sökandet efter vad vi behöver.

  María B.

  Jag rekommenderar dig 100%, de kommer att svara på alla dina frågor, hjälpa och ge dig råd. 10/10

  Tadas T.

  Kära Kristina, tack för en dröm som gått i uppfyllelse. Du har hittat den perfekta lägenheten åt oss!

  Egle T.

  Din herr Rony är en toppagent, alltid strävsam, ärlig, mycket pålitlig, kompetent, allt kom som överenskommet, alla möten var en precisionslandning.

  Christa H.

  Den person som hela tiden har varit ansvarig för hanteringen av både mitt köp och min försäljning har varit helt utsökt. Mycket professionell, var hela tiden uppmärksam på alla önskemål, löste alla tvivel som uppstod och såg till att transaktionen var smidig och mycket bekväm. Utan tvekan, om jag någonsin behöver köpa eller sälja i området, skulle jag använda samma agent igen och skulle rekommendera honom till någon. Min tillfredsställelse har varit absolut.

  Guadalupe J.

  Vi är mycket glada och tacksamma för din hjälp med att hitta en lägenhet.

  Henryk W.

  Köpet genomfördes mycket snabbt, med mycket bra stöd från Rony på byrån och bra vägledning från Agata om de ytterligare tjänster som erbjuds av Euroburo.

  Frédéric B.

  Mycket hjälpsam och tillmötesgående, ett nöje att arbeta med Anna.

  Averil O.

  De är mycket professionella, oklanderlig personlig behandling, särskilt Juan Carlos och Florin, som informerade oss och stod till vårt förfogande hela tiden, de klargjorde alla tvivel som vi hade både före och efter köpet.

  Pedro M.

  Tack för ert bemötande och er professionalism.

  Rubén V.

  Jag har köpt ett hus med dem. 100 % att rekommendera.

  Lucía F.

  I synnerhet Florin var utmärkt. Han var mycket hjälpsam med allt. Om jag var tvungen att sälja ett hus i området Guardamar skulle jag ha det ganska klart med ESPHOUSES och Florin.

  Jesús R.

  Fantastisk service och erfarenhet. Ni gjorde det enkelt för oss trots att vi befann oss tusentals kilometer bort. Tack Florin och Esphouses.

  Dan V.

  Tack för ett fantastiskt professionellt samarbete med varm personlig vägledning.

  W. Patrick

  Bra service, fantastiskt företag och Florin var där 24/7/365.

  James K.

  Mycket bra erfarenhet.

  Siobhain D.

  Donatas, och hela din byrå är värd det.

  Lasivunas N.

  Bra vägledning före, under och efter försäljningen.

  Jos W.

  Vi köpte fastigheten genom ESPHOUSES, som jag verkligen rekommenderar, allt var rent och snabbt, det finns inget att klaga på, jag kommer definitivt att rekommendera detta företag till mina vänner.

  Julia M.

  Tack till Esphouses och Anna Krivobokova för deras hjälp och stöd i köpprocessen. Jag rekommenderar byrån och Anna till alla som vill äga en fastighet i Spanien.

  Aleksandra D.

  Vi är mycket glada att vi valde ESPHOUSES. Vi förväntade oss inte att kunna köpa och få allt pappersarbete gjort på några dagar. Mycket kompetent personal, vänlig, hjälpsam och rådgivande i alla frågor. Vi är mycket tacksamma och skulle varmt rekommendera dem till alla som är intresserade av fastigheter i Spanien.

  Jurate B.

  Jag kan utan tvekan rekommendera ESPHOUSES för försäljning/köp av fastigheter. Vi arbetade med agenten Anna Krivobokova och var mycket nöjda. Anna är professionell inom sitt område, hon hjälpte oss med att välja en fastighet, handlägga transaktionen, lösa bolånetransaktionen och i framtiden hjälper hon oss alltid med bankärenden och andra frågor. Hela teamet är mycket uppmärksamma och hjälpsamma.

  Aleksei N.

  Vi fick vårt hus i tid och med de begärda tjänsterna, och vi blev mycket väl omhändertagna av den advokat du rekommenderade. Tack också för adressen till möblerna. Tack Rony för alla dina goda råd och din professionalism.

  Jean E.

  Super, super, taktfull och lämplig kommunikation, vänlig miljö, perfekt professionalism, kort sagt, underbara människor i ett fantastiskt team. Tack.

  Grazina L.

  Högsta professionalism, bra uppföljning av filer.

  Anne L.

  Всем рекомендую агентство ESPHOUSES - профессионалов по продаже недвижимости.

  Raminta S.

  Allt är helt fantastiskt :)

  Vytis K.

  En ansvarsfull attityd gentemot köparen. Professionalism.

  Gintaras D.

  Vi är mycket nöjda med vår erfarenhet av ESPHOUSES, vars personal är effektiv, professionell och mycket engagerad, och ett särskilt tack till Rony för hans vänlighet, råd och tillgänglighet som går utöver hans roll som fastighetsmäklare. Vi rekommenderar ESPHOUSES utan att tveka.

  Patrice R.

  Vi har varit mycket nöjda med att arbeta med Florin Gamana. Alltid villig att hjälpa till. Han svarade på alla våra frågor och var alltid mycket hjärtlig. Om vi var tvungna att betygsätta honom skulle vi ge honom en 10.

  Alberto M .

  Mycket professionell service och de följer dig ordentligt under hela processen.

  Manuel Q.

  Allt gjordes snabbt och perfekt.

  Gintautas J.

  Bra vägledning och hjälp med vårt köp. Mycket professionellt tillvägagångssätt.

  Paul V.

  Tack vare Schepens har vi fått vår drömfastighet. Han har fortfarande ett öppet öra och har alltid gett oss goda råd i alla oklarheter. Vi är honom mycket tacksamma för detta.

  Ralf G.

  Tracy gav oss förstklassig personlig service och vi kommer att använda er när vi ska sälja.

  Keith T.

  ESPHOUSES är utan tvekan min bästa erfarenhet av en fastighetsmäklare. De har hjälpt mig att uppnå mitt mål att köpa det hus jag ville ha på den plats jag behövde. Behandlingen har varit professionell men samtidigt nära och engagerad.

  Odette L.

  Allt gick smidigt, snabbt och enkelt.

  Miguel F.

  Mycket trevligt samarbete vid vägledningen av det slutliga köpet av vår lägenhet.

  Waldo S.

  Det har varit mycket enkelt att göra köpet, de har alltid svarat på alla våra frågor och underlättat all slags hantering, tack till Florin för hans vänlighet och goda arbete hela tiden.

  Guadalupe A.

  Allting gick som det skulle, tack till Esphouses-teamet i Guardamar.

  Hugo B.

  Ett stort tack till ESPHOUSES och personligen till Oksana Gromova. Vi hade planerat att köpa en fastighet men sköt upp det tills efter pandemin och tills vi kom till Spanien. Efter att ha tittat på lägenheten på nätet och diskuterat nyanserna i en transaktion på distans kom vi fram till att det var möjligt att göra det nu genom att arbeta med ESPHOUSES, som hjälpte oss att köpa en lägenhet inte bara snabbt utan också känslomässigt. Vi rekommenderar gärna företagets tjänster.

  Alexei I.

  Tack så mycket för rådgivningen, vi är alla mycket nöjda med vårt nya köp och servicen har varit utmärkt.

  Olga L.

  Vi är mycket glada över att ha träffat ett sådant företag och framför allt en sådan kontaktperson som Rony, som förstår den tyska mentaliteten och agerar på exakt samma sätt: pålitlig, punktlig och korrekt. Vi kan mycket väl tänka oss att köpa ett annat hus från ESPHOUSES och hoppas att vi kommer att bli omhändertagna av Rony igen.

  Christian A.

  Om det inte hade varit för det förtroende som Tracy erbjöd oss skulle denna transaktion inte ha genomförts i dessa svåra tider i Covid.

  Damián Q.

  Allt är perfekt, mycket bra. Vi är mycket nöjda.

  Fabienne P.

  Bra service ur köparens synvinkel. Tracy var verkligen hjälpsam och vi var höll kontakten längs vägen.

  Anthony G.

  Mycket professionella och hjälpsamma agenter. Tack för era råd och er hjälp under hela köpprocessen. Rekommenderas till 100 procent.

  Rebecca F.

  Tjänsten var perfekt. Mycket bra yrkesman.

  María G.

  Florin är en mycket bra yrkesman och tar hand om alla detaljer i högsta grad.

  Alfonso R.

  Vi kommer inte lätt att glömma det trevliga och framför allt ärliga samarbetet med Rony Schepens. Delvis tack vare hans intresse och sätt att ge råd och därmed ESPHOUSES kunde vi göra ett vackert köp som vi fortfarande är mycket nöjda med.

  Andre J.

  Anna hjälpte mig genom varje steg i köpet av ett hus från början till slut och även nu, om jag behöver hjälp, finns hon alltid till hands för att hjälpa mig.

  Haydn W.

  Våra fastighetsbyråer i Spanien

  • Fastighetsbyrå i Guardamar del Segura
   Av. Cervantes, 25
   03140 Guardamar del Segura, Alicante
   Tel. +34 966 284 737
  • Fastighetsbyrå i Altea
   C/ Raspall, 2
   03590 Altea, Alicante
   Tel. +34 966 880 608

  Begär information

  © 2024 Alla rättigheter förbehållna.