0

Sälj din fastighet hos oss

Vi säljer ditt hem på mindre än 6 månader

Varför välja oss att sälja ditt hem?

I ESPHOUSES hjälper vi dig att sälja ditt hem snabbt och utan besvär, på mindre än 6 månader i genomsnitt. Låt oss ta hand om allt, så hittar vi snart den bästa köparen för den egendom du vill släppa ut på marknaden.

Vi har två fastighetsbyråer i provinsen Alicante, i Guardamar del Segura och i Altea. Vi har mer än 15 års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Costa Blanca. Med mer än 1 000 sålda fastigheter är vi ett av de ledande företagen inom fastighetsförvaltning vid Alicante-kusten.

Vårt team består av bland andra yrkesmän, fastighetskonsulter som totalt talar mer än 15 språk. Vi har också ett utvalt nätverk av externa samarbetspartners: advokater, skatte- och ekonomirådgivare, arkitekter ... med målet att ge dig bästa möjliga service.

 

 Vad gör vi för att sälja ditt hus?

Anpassad marknadsundersökning
Specialiserow fastighetsbedömning / värdering
Professionell fotografering
360 ° virtuella turer
Professionell video
Placering av skylt i fastigheten
Annons i de bästa nationella och internationella fastighetsportalerna
Rådgivning och omfattande hantering under hela försäljningsprocessen
 

6 månader

Genomsnittlig tid för försäljning

1187

Säljes fastigheter i Spanien

1374

Nöjda kunder

Lägg ditt hem till salu hos oss

Fastighetsinformation

Ägaruppgifter

(*) Obligatoriska fält


Genom att skicka det här formuläret godkänner du våra användarvillkor och vår sekretess- och dataskyddspolicy.

Yttrande från våra kunder

Våra kunders åsikter hjälper oss att förbättra


Rekommenderar varmt ESPHouses, Altea, som personifieras av Tracy. Vi känner henne både som säljare och som köpare. Hon är underbar att arbeta med, prata med, svara på frågor, ärlig bortom mått och jag rekommenderar henne vid varje givet tillfälle.

Ian H.

De är verkliga proffs. De är med dig varje steg på vägen och uppfyller dina förväntningar till fullo. Det bästa alternativet.

Rafael B.

Jag skulle vända mig till er igen om jag behövde sälja en annan fastighet.

Pedro C.

I vårt fall hade vi turen att arbeta med en stor professionell, Tracy, som hjälpte oss och tog oss i handen med stor professionalism och noggrannhet under hela köp- och försäljningsprocessen.

Alfredo P.

Tack så mycket för allt.

Alicia B.

Erfarenhet och professionalism.

Eusebio T.

Mycket bra behandling med bra personal.

Ignacio I.

Mycket nöjd med alla på byrån, mycket vänliga och professionella.

Eusebio G.

Vi är glada över seriositeten, snabbheten och professionalismen hos de personer som har betjänat oss, särskilt är vi mycket tacksamma mot Florin, som har varit ett stort stöd och en fantastisk mänsklig behandling. GRATTIS till hela ESPHOUSES-gruppen.

Raquel O.

Allt var mycket enkelt, särskilt på grund av konsulten Florin Gamana, vi tycker att han är en stor professionell.

Manuel G.

Jag har fått en helt korrekt behandling. Mycket effektiv och professionell i det arbete som utförts. Det har gjort alla förfaranden i samband med operationen mycket enklare.

Guadalupe J.

Anna och teamet på ESPHOUSES är utmärkta - vi skulle inte använda någon annan!

Kevin K.

ESPHOUSES löste alla våra problem och gav oss fullständigt förtroende när det gällde försäljningen av vår fastighet. Tack än en gång för all er hjälp och vänlighet när det gäller försäljningen av vår fastighet.

Derek R.

Florin arbetade hårt för oss och även om försäljningen inte var okomplicerad sålde han fastigheten snabbt. Vi var mycket nöjda med hans tjänster och han tog sig tid att förklara allt.

Peter S.

Glad över Florins uppmärksamhet och professionalism. Nära behandling och hjälpsam och rådgivande i allt.

José Manuel G.

Быстро, профессионально и отличная сделка. Очень серьезно. Очень приятно с ними работать.

Javier R.

Mycket bra personal och oslagbar behandling. De gjorde allt väldigt enkelt för oss.

Miguel E.

Mycket bra yrkesmän. De skapar ett enormt förtroende för dig från början. Rekommenderas varmt.

María M.

Mycket professionellt.

Félix H.

Vi är mycket nöjda med arbetet och försäljningen av vår lägenhet.

Vera B.

Vi är nöjda med ESPHOUSES. Mycket professionellt. Ett stort tack till Anna Krivobokova.

Gunter S.

Affärsförhållandet med ESPHOUSES var mycket givande och vi var mycket, mycket nöjda. Jag skulle varmt rekommendera detta fastighetsbolag.

María B.

Mycket professionellt. Mycket uppmärksam.

Alan H.

Vi var mycket nöjda och tacksamma för hur allt gick till från början till slut.

Antonia A.

Allt var perfekt. Tack till Florin som tog hand om allt.

Azucena M.

Undertecknandet av handlingarna var en av de snabbaste processerna i mitt liv, jag är mycket nöjd.

Juan Carlos M.

Jag har varit fastighetsmäklare i 30 år och har därför haft kontakt med många fastighetsmäklare. Det är inte lätt att se professionalism, en ren byrå, teknik och ständig kontakt i dag. Tack för allt.

Carlos S.

Vi är mycket nöjda med ert pålitliga team, som kan sitt jobb professionellt och tar itu med problem, även personliga, snabbt, och vi är särskilt tacksamma för Donatas, som arbetade med oss. Lycka till!

Zita U.

Personal med erfarenhet, engagemang, seriösitet och empati som gör de köp- och försäljningstransaktioner som de genomför möjliga.

Ángeles M.

Ett fantastiskt team av proffs.

Antonio C.

Jag litade inte särskilt mycket på fastighetsmäklare, men tack vare ESPHOUSES kunde jag sälja mitt hus snabbt och smidigt. Mina varmaste gratulationer.

Jose G.

Den förvaltning och den service i allmänhet som de personer som jag har haft att göra med på Esphouses har tillhandahållit för att sälja min fastighet har varit oslagbar; jag skulle faktiskt rekommendera dem till andra.

Jose A.

Tracys service var utmärkt.

Sergio T.

Det har varit utmärkt och underbart deras uppmärksamhet, i väntan på allt som behövs för att genomföra försäljningen av vår lägenhet. Jag måste tacka Florin från fastighetsbyrån i Guardamar för hans underbara bemötande och för att han är ett stort proffs.

Dolores C.

Utmärkt bemötande, snabbhet, professionalism, kunskap om fastighetsmarknaden i området, kunskap om hur man hanterar tiden, hantering av den potentiella köparen, hantering av notariekontoret och att allt är klart på dokumentationsnivå med den potentiella kunden och säljaren. Jag skulle utan tvekan rekommendera all hantering med ESPHOUSES och särskilt med Florin och hans teams utmärkta professionalism.

Manuel P.

Tack till Anna Krivobokova för en bra och professionell service vid försäljning av fastigheter, som det ska vara, hon är charmig och professionell.

Marko K.

Vi har haft vårt hem till salu hos tre fastighetsmäklare, men den service som Tracy tillhandahöll var vida överlägsen. Hon var inte bara professionell utan också vänlig och fick oss att känna oss säkra på att vi var hos rätt företag under hela försäljningsprocessen. Hon gav oss regelbunden feedback och hanterade varje problem eller oro som vi gav henne. Kunde inte rekommendera henne mer varmt en sann stjärna.

Christine S.

Utmärkt och professionell service. Fullt kvalificerad personal som alltid finns till hands för att hjälpa och ge råd. ESPHOUSES gjorde den stressiga processen att sälja i Spanien lätt.

Ken B.

Proffs som man kan arbeta med med fullständigt förtroende.

Pedro I.

En av mina familjemedlemmar hade rekommenderat att arbeta med ESPHOUSES i Guardamar del Segura. Om jag var tvungen att arbeta med ESPHOUSES igen i framtiden skulle jag definitivt göra det. Och då skulle jag rekommendera det till andra människor utan att tveka.

Guy C.

Det har varit ett nöje att arbeta med ESPHOUSES och med Florin, som vi redan känner och har stort förtroende för.

Carmen M.

Vi har fått råd av Florin hela tiden. Mycket bra hantering med försäljningen av vår lägenhet, liksom med notarieformaliteterna.

Ricardo S.

Bra kontor och kundservice från Florin. Transparent i pappersarbetet hjälpte mig att ändra min vattenräkning. Jag var mycket nöjd med hur de behandlade mig.

Francisco M.

Stort tack till Tracy för hennes arbete.

Svetlana D.

Kan inte tacka Anna nog för all hjälp - hon var fantastisk. På senare tid har Katarina varit en superhjälp med att organisera saker som städning och skötsel av huset.

Kevin K.

Professionella och effektiva försäljare. Vänligt och uppriktigt bemötande.

Francisco S.

Alla arrangemang har skötts på ett professionellt sätt.

José G.

Utmärkt behandling och total klarhet. De är helt pålitliga. Tack, Florin, för allt.

Nuria M.

Bra ledning och service. Tack.

Francisco G.

Seriöst och kompetent företag.

Juan G.

Er service och hjälp till oss var utmärkt, med råd på alla områden. Med den nuvarande situationen vet vi nu att det var rätt beslut att sälja vid den tidpunkten. Vi önskar er fortsatt framgång.

Jennifer R.

Ni är proffs! Tack.

Igor K.

Att arbeta med Florin var en professionell och enkel upplevelse.

Amanda C.

Mycket välutbildad personal, bra information och snabb försäljning.

Manuel S.

Mycket enastående förvaltning.

Luis N.

Det slutade med att jag var mycket nöjd.

Ramón T.

Från första ögonblicket vi gick till fastighetsbyrån var den uppmärksamhet vi fick underbar. Anna är en fantastisk mäklare, trevlig, snäll, tillgiven, vi var som en familj och hon var som vår, mycket kompetent, hon har löst alla de frågor vi hade i början och hon har gett oss en magnifik service.

Paulina L.

Mycket professionell, utmärkt uppmärksamhet.

Tsvetelina M.

Fantastisk person Anna, mycket snäll.

Juan M.

Mycket bra erfarenhet, inget att klaga på, tack.

Thierry D.

Tracy var exceptionell med hur mycket hon hjälpte oss. Gjorde oss lugna och var en härlig person att ha att göra med. En ära för ert företag.

Laura F.

De var mycket professionella, vänliga, de tog hand om allt pappersarbete för försäljningen och annat som ägarbyte av vatten, el, stadshus, fastighetsförvaltare osv. Särskilt deras agent Florín.

Alejandro C.

Svårt att förhandla men korrekt.

Jean C.

Helt pålitlig.

María R.

Den service jag fick från ESPHOUSES var oöverträffad. De var hjälpsamma och professionella. Framför allt var servicen efter försäljningen utmärkt. Florin, agenten, är en genomgående professionell person. Ärlig, hjälpsam. De finns där för dig från det att du lägger ett erbjudande till dess att det är klart och ser även till att det inte finns några problem efter försäljningen. Rekommenderas varmt till 100 %.

Joseph M.

Allt klart och tydligt och på det datum som avtalats.

Rubén M.

Försäljningen gick igenom utan några problem och de tog hand om alla formaliteter.

José T.

Florin Gamarra har visat sig vara en professionell person i alla avseenden.

Nino R.

De gav oss mycket bra råd. De gjorde allt pappersarbete enkelt för oss, eftersom det var ett hus med flera ägare och det var komplicerat att hantera.

María F.

Det var en stor överraskning för mig att det kan vara mycket svårt och tidskrävande att byta en fastighet i Spanien. Därför är det mycket viktigt att hitta bra och pålitliga personer att ha att göra med i tid. Vi känner att vi gjorde det i slutändan.

Reijo V.

Det var ett nöje att ha Anna Krivobokova som mäklare, professionell i sitt arbete!

Jelena L.

Tjejen som tog hand om oss (Anna Krivobokova) är ett proffs. Hon sålde fastigheten till oss mycket snabbt och gjorde allt hon sa till oss.

Manuel F.

Fördelar.

Manuel M.

Jag slutade mycket nöjd.

José M.

Tack, allt är bra, fortsätt med det goda arbetet!

Irina S.

Uppmärksamhet och lösning av frågor även efter att kontraktet har undertecknats.

Pablo V.

ESPHOUSES stödde oss verkligen i alla administrativa formaliteter och även efter försäljningen.

Patrick D.

Mycket professionell byrå.

Francisco E.

Mycket vänliga och pålitliga yrkesmän med en bra kundbas och en stor marknad.

Margarita S.

Mycket hjälpsamma och artiga. Kunniga om det lokala området.

Jay C.

Min fru och jag har varit nöjda med det arbete som utförts av teamet, som har skött allt pappersarbete åt oss. Tack till Anna och Florin, som är fantastiska proffs.

Jose V.

Våra fastighetsbyråer i Spanien

 • Fastighetsbyrå i Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Fastighetsbyrå i Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Begär information

© 2024 Alla rättigheter förbehållna.