Vittnesmål från Esphouses

Läs några av omdömena från våra kunder

Tack vare herr Schepens har vi förvärvat våra drömmars egendom och han har alltid gett oss goda råd i alla tvivel, vi är mycket tacksamma för detta.
Ralf G.
Topp service, en makelaar som dessa måste vara. Korrekt och alltid på tid en reaktion på dina frågor. De streek rond gereden met Rony en die heeft er zijn tijd voor genomen.
Gino Mortier
Vi har varit mycket väl omhändertagna och rådgivna hela tiden, lägenheten såldes i augusti förra året och ledningen har varit fantastisk .
Pilar Sarrio
Donatas, och hela din byrå är väl värt det.
Lasivunas N.
Bra vägledning före, under och efter försäljningen.
Jos W.
Vi köpte fastigheten genom ESPHOUSES, som jag rekommenderar starkt, allt var rent och snabbt, inget att klaga på, jag kommer definitivt att rekommendera detta företag till mina vänner.
Julia M.
Affärsförhållandet med ESPHOUSES var mycket givande och vi var mycket, mycket nöjda. Jag skulle varmt rekommendera detta fastighetsbolag.
María B.
Gunter S.
Tack till Esphouses och Anna Krivobokova för deras hjälp och stöd i köpprocessen. Jag rekommenderar byrån och Anna till alla som vill äga en fastighet i Spanien.
Aleksandra D.
Mycket professionellt. Mycket uppmärksam.
Alan H.
Vi är mycket glada att vi valde ESPHOUSES. Vi förväntade oss inte att kunna köpa och få allt pappersarbete gjort på några dagar. Mycket kompetent personal, vänlig, hjälpsam och rådgivande i alla frågor. Vi är mycket tacksamma och skulle varmt rekommendera dem till alla som är intresserade av fastigheter i Spanien.
Jurate B.
Jag kan utan tvekan rekommendera ESPHOUSES för försäljning/köp av fastigheter. Vi arbetade med agenten Anna Krivobokova och var mycket nöjda. Anna är professionell inom sitt område, hon hjälpte oss med att välja en fastighet, handlägga transaktionen, lösa bolånetransaktionen och i framtiden hjälper hon oss alltid med bankärenden och andra frågor. Hela teamet är mycket uppmärksamma och hjälpsamma.
Aleksei N.
We have been very satisfied and grateful for the way everything went from start to finish.
Antonia A.
Nous avons reçu notre maison dans les délais et avec les prestations demandées et nous avons été très bien suivis par l avocate que vous nous avez recommandée. Merci aussi pour l adresse des meubles Merci Rony pour tous vos bons conseils et votre professionnalisme.
Jean E.
Allt var perfekt. Tack till Florin som tog hand om allt.
Azucena M.
Undertecknandet av handlingarna var en av de snabbaste processerna i mitt liv, jag är mycket nöjd.
Juan Carlos M.
Jag har varit fastighetsmäklare i 30 år och har därför haft kontakt med många fastighetsmäklare. Det är inte lätt att se professionalism, en ren byrå, teknik och ständig kontakt i dag. Tack för allt.
Carlos S.
Super, super, taktfull och lämplig kommunikation, vänlig miljö, perfekt professionalism, kort sagt, underbara människor i ett fantastiskt team. Tack.
Grazina L.
Högsta professionalism, bra uppföljning av filer.
Anne L.
HTML
Raminta S.
Allt är helt fantastiskt :)
Vytis K.
En ansvarsfull attityd gentemot köparen. Professionalism.
Gintaras D.
Vi är mycket nöjda med ert pålitliga team, som kan sitt jobb professionellt och tar itu med problem, även personliga, snabbt, och vi är särskilt tacksamma för Donatas, som arbetade med oss. Lycka till!
Zita U.
Personal med erfarenhet, engagemang, seriösitet och empati som gör de köp- och försäljningstransaktioner som de genomför möjliga.
Ángeles M.
Vi är mycket nöjda med vår erfarenhet av ESPHOUSES, vars personal är effektiv, professionell och mycket engagerad, och ett särskilt tack till Rony för hans vänlighet, råd och tillgänglighet som går utöver hans roll som fastighetsmäklare. Vi rekommenderar ESPHOUSES utan att tveka.
Patrice R.
Den förvaltning och den service i allmänhet som de personer som jag har haft att göra med på Esphouses har tillhandahållit för att sälja min fastighet har varit oslagbar; jag skulle faktiskt rekommendera dem till andra.
Jose A.
Jag litade inte särskilt mycket på fastighetsmäklare, men tack vare ESPHOUSES kunde jag sälja mitt hus snabbt och smidigt. Mina varmaste gratulationer.
Jose G.
Ett fantastiskt team av proffs.
Antonio C.
Vi har varit mycket nöjda med att arbeta med Florin Gamana. Alltid villig att hjälpa till. Han svarade på alla våra frågor och var alltid mycket hjärtlig. Om vi var tvungna att betygsätta honom skulle vi ge honom en 10.
Alberto M .
Mycket professionell service och de följer dig ordentligt under hela processen.
Manuel Q.
Allt gjordes snabbt och perfekt.
Gintautas J.
Bra vägledning och hjälp med vårt köp. Mycket professionellt
Paul V.
Thanks to Mr Schepens, we have acquired our dream property. He still always has an open ear and has always advised us well in all ambiguities. We are very grateful to him for this.
Ralf G.
Tracys service var utmärkt.
Sergio T.
Tracy gav oss förstklassig personlig service och vi kommer att använda er när vi ska sälja.
Keith T.
ESPHOUSES is without a doubt my best experience with a real estate agency. They have helped me achieve my goal of buying the house I wanted in the place I needed. The treatment has been professional but at the same time close and committed.
Odette L.
Allt gick smidigt, snabbt och enkelt.
Miguel F.
Det har varit utmärkt och underbart deras uppmärksamhet, i väntan på allt som behövs för att genomföra försäljningen av vår lägenhet. Jag måste tacka Florin från fastighetsbyrån i Guardamar för hans underbara bemötande och för att han är ett stort proffs.
Dolores C.
Very pleasant cooperation in the guidance of the final purchase of our flat.
Waldo S.
Tack till Anna Krivobokova för en bra och professionell service vid försäljning av fastigheter, som det ska vara, hon är charmig och professionell.
Marko K.
Utmärkt bemötande, snabbhet, professionalism, kunskap om fastighetsmarknaden i området, kunskap om hur man hanterar tiden, hantering av den potentiella köparen, hantering av notariekontoret och att allt är klart på dokumentationsnivå med den potentiella kunden och säljaren. Jag skulle utan tvekan rekommendera all hantering med ESPHOUSES och särskilt med Florin och hans teams utmärkta professionalism.
Manuel P.
Det har varit mycket enkelt att göra köpet, de har alltid svarat på alla våra frågor och underlättat all slags hantering, tack till Florin för hans vänlighet och goda arbete hela tiden.
Guadalupe A.
Allting gick som det skulle, tack till Esphouses-teamet i Guardamar.
Hugo B.
Mycket enastående förvaltning.
Luis N.
Mycket välutbildad personal, bra information och snabb försäljning.
Manuel S.
Att arbeta med Florin var en professionell och enkel upplevelse.
Amanda C.
Ni är proffs! Tack.
Igor K.
Er service och hjälp till oss var utmärkt, med råd på alla områden. Med den nuvarande situationen vet vi nu att det var rätt beslut att sälja vid den tidpunkten. Vi önskar er fortsatt framgång.
Jennifer R.
Seriöst och kompetent företag.
Juan G.
Bra ledning och service. Tack.
Francisco G.
Utmärkt behandling och total klarhet. De är helt pålitliga. Tack, Florin, för allt.
Nuria M.
Alla arrangemang har skötts på ett professionellt sätt.
José G.
Professionella och effektiva försäljare. Vänligt och uppriktigt bemötand
Francisco S.
Can't thank Anna enough for all her help - she was great. More recently, Katarina has been a super help with organising things like cleaning and looking after the house.
Kevin K.
Stort tack till Tracy för hennes arbete.
Svetlana D.
Bra kontor och kundservice från Florin. Transparent i pappersarbetet hjälpte mig att ändra min vattenräkning. Jag var mycket nöjd med hur de behandlade mig.
Francisco M.
Vi har fått råd av Florin hela tiden. Mycket bra hantering med försäljningen av vår lägenhet, liksom med notarieformaliteterna.
Ricardo S.
Det har varit ett nöje att arbeta med ESPHOUSES och med Florin, som vi redan känner och har stort förtroende för.
Carmen M.
En av mina familjemedlemmar hade rekommenderat att arbeta med ESPHOUSES i Guardamar del Segura. Om jag var tvungen att arbeta med ESPHOUSES igen i framtiden skulle jag definitivt göra det. Och då skulle jag rekommendera det till andra människor utan att tveka.
Guy C.
Proffs som man kan arbeta med med fullständigt förtroende.
Pedro I.
Utmärkt och professionell service. Fullt kvalificerad personal som alltid finns till hands för att hjälpa och ge råd. ESPHOUSES gjorde den stressiga processen att sälja i Spanien lätt.
Ken B.
Vi har haft vårt hem till salu hos tre fastighetsmäklare, men den service som Tracy tillhandahöll var vida överlägsen. Hon var inte bara professionell utan också vänlig och fick oss att känna oss säkra på att vi var hos rätt företag under hela försäljningsprocessen. Hon gav oss regelbunden feedback och hanterade varje problem eller oro som vi gav henne. Kunde inte rekommendera henne mer varmt en sann stjärna.
Christine S.
Min fru och jag har varit nöjda med det arbete som utförts av teamet, som har skött allt pappersarbete åt oss. Tack till Anna och Florin, som är fantastiska proffs.
Jose V.
Mycket hjälpsamma och artiga. Kunniga om det lokala området.
Jay C.
Margarita S.
Mycket professionell byrå.
Francisco E.
ESPHOUSES really supported us in all our administrative formalities and even after the sale.
Patrick D.
Uppmärksamhet och lösning av frågor även efter att kontraktet har undertecknats.
Pablo V.
Tack, allt är bra, fortsätt med det goda arbetet!
Irina S.
Jag slutade mycket nöjd.
José M.
Fördelar.
Manuel M.
Tjejen som tog hand om oss (Anna Krivobokova) är ett proffs. Hon sålde fastigheten till oss mycket snabbt och gjorde allt hon sa till oss.
Manuel F.
Det var ett nöje att ha Anna Krivobokova som mäklare, professionell i sitt arbete!
Jelena L.
Det var en stor överraskning för mig att det kan vara mycket svårt och tidskrävande att byta en fastighet i Spanien. Därför är det mycket viktigt att hitta bra och pålitliga personer att ha att göra med i tid. Vi känner att vi gjorde det i slutändan.
Reijo V.
De gav oss mycket bra råd. De gjorde allt pappersarbete enkelt för oss, eftersom det var ett hus med flera ägare och det var komplicerat att hantera.
María F.
Florin Gamarra har visat sig vara en professionell person i alla avseenden.
Nino R.
Försäljningen gick igenom utan några problem och de tog hand om alla formaliteter.
José T.
Allt klart och tydligt och på det datum som avtalats.
Rubén M.
Den service jag fick från ESPHOUSES var oöverträffad. De var hjälpsamma och professionella. Framför allt var servicen efter försäljningen utmärkt. Florin, agenten, är en genomgående professionell person. Ärlig, hjälpsam. De finns där för dig från det att du lägger ett erbjudande till dess att det är klart och ser även till att det inte finns några problem efter försäljningen. Rekommenderas varmt till 100 %.
Joseph M.
Helt pålitlig.
María R.
Svårt att förhandla men korrekt.
Jean C.
De var mycket professionella, vänliga, de tog hand om allt pappersarbete för försäljningen och annat som ägarbyte av vatten, el, stadshus, fastighetsförvaltare osv. Särskilt deras agent Florín.
Alejandro C.
Tracy was exceptional with how much she helped us. Put us at easy and was a lovely person to deal with. Credit to your company.
Laura F.
Mycket bra erfarenhet, inget att klaga på, tack.
Thierry D.
Fantastisk person Anna, mycket snäll.
Juan M.
Mycket professionell, utmärkt uppmärksamhet.
Tsvetelina M.
Från första ögonblicket vi gick till fastighetsbyrån var den uppmärksamhet vi fick underbar. Anna är en fantastisk mäklare, trevlig, snäll, tillgiven, vi var som en familj och hon var som vår, mycket kompetent, hon har löst alla de frågor vi hade i början och hon har gett oss en magnifik service.
Paulina L.
Det slutade med att jag var mycket nöjd.
Ramón T.
Vi kommer inte lätt att glömma det trevliga och framför allt ärliga samarbetet med Rony Schepens. Delvis tack vare hans intresse och sätt att ge råd och därmed ESPHOUSES kunde vi göra ett vackert köp som vi fortfarande är mycket nöjda med.
Andre J.
Florin är en mycke
Alfonso R.
Tjänsten var perfekt. Mycket bra yrkesman.
María G.
Very professional and helpful agents. Thank you for your advice and help throughout the buying process. 100% recommended.
Rebecca F.
Great service from a buyer point of view. Tracy was really helpful and we where kept in touch along the way.
Anthony G.
Allt är perfekt, mycket bra. Vi är mycket nöjda.
Fabienne P.
Om det inte hade varit för det förtroende som Tracy erbjöd oss skulle denna transaktion inte ha genomförts i dessa svåra tider i Covid.
Damián Q.
Vi är mycket glada över att ha träffat ett sådant företag och framför allt en sådan kontaktperson som Rony, som förstår den tyska mentaliteten och agerar på exakt samma sätt: pålitlig, punktlig och korrekt. Vi kan mycket väl tänka oss att köpa ett annat hus från ESPHOUSES och hoppas att vi kommer att bli omhändertagna av Rony igen.
Christian A.
Tack så mycket för rådgivningen, vi är alla mycket nöjda med vårt nya köp och servicen har varit utmärkt.
Olga L.
Ett stort tack till ESPHOUSES och personligen till Oksana Gromova. Vi hade planerat att köpa en fastighet men sköt upp det tills efter pandemin och tills vi kom till Spanien. Efter att ha tittat på lägenheten på nätet och diskuterat nyanserna i en transaktion på distans kom vi fram till att det var möjligt att göra det nu genom att arbeta med ESPHOUSES, som hjälpte oss att köpa en lägenhet inte bara snabbt utan också känslomässigt. Vi rekommenderar gärna företagets tjänster.
Alexei I.
Anna hjälpte mig genom varje steg i köpet av ett hus från början till slut och även nu, om jag behöver hjälp, finns hon alltid till hands för att hjälpa mig.
Haydn W.

Har du varit kund hos Esphouses och vill dela med dig av din åsikt? Skriv till oss!